Inloopuurtje Beerzerveld

Speciale inloopuurtjes verkiezingen bij de LPO Ommen
Vanavond al in Beerzerveld!

De Lokale Partij Ommen houdt een drietal speciale inloopuurtjes met het oog op de komende gemeenteraadsverkiezingen. Op 16 maart mag u immers weer gaan stemmen. Belangrijk dat u weet waar u voor kiest. Op de website www.lokalepartijommen.nl staat het volledige verkiezingsprogramma van de LPO inclusief de kieslijst van 30 kandidaten die de LPO actief ondersteunen. Wij geven inwoners van onze gemeente graag de gelegenheid om vragen te stellen over ons verkiezingsprogramma. Om iedereen de gelegenheid te geven doen we dat op 3 avonden.
Woensdagavond 2 maart 2022 om 19.30 in Beerzerveld (HCR Beerzerveld)
Maandagavond 7 maart 2022 om 19.30 uur in Ommen (De Carrousel)
Woensdagavond 9 maart 2022 om 19.30 uur in Lemele (De Driesprong)

Graag ontvangen wij u met een kopje koffie en gaan het gesprek aan over onze plannen voor de komende 4 jaar waarin we de leefbaarheid van de gemeente Ommen willen vergroten en Ommen nog mooier, leuker en aantrekkelijker gaan maken.
Maak gebruik van deze mogelijkheid om uw mening te laten horen. Iedereen is van harte welkom. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om te komen dan kunt u over deze of andere onderwerpen contact opnemen met de LPO via fractielpo@gmail.com.