Prijswinnaars puzzel LPO – Om in de stemming te komen gefeliciteerd!

Op zaterdag 26 februari reikten Leo Bongers (lijsttrekker van de LPO) en Jan Kroes (voorzitter van de LPO) de prijzen uit aan de winnaars van de puzzel, die onlangs verscheen in deze krant. De goede oplossing was ‘LPO voor een bloeiend Ommen’.

Meer dan tweehonderd inzendingen kwamen er binnen, waaronder velen met interessante en bruikbare tips. De LPO is daar blij mee en hoopt er snel mee aan de slag te kunnen. De vijfde prijs: voor vier personen koffie met gebak bij Brasserie Tante Pos, ging naar Aafelien Hendriks. Henk Dogger nam de vierde prijs in ontvangst: een slagroomtaart van Bakkerij ten Brinke. De derde prijs, een rollade van slagerij van Aalderen, was voor de heer Gerrits. Helaas kon hij niet bij de prijsuitreiking aanwezig zijn. Yvette Spoelstra maakte de LPO blij met de tweede prijs, dit was een bloemenbon van tuincentrum Jurrie Baas. Ook zij was verhinderd, maar de prijs werd in ontvangst genomen door haar vriend Gert Jan Steunenberg. De hoofdprijs, een dinerbon van het nieuwe restaurant Félicè, ging naar Arnout Hopman. Allen van harte gefeliciteerd!

V.l.n.r. Wethouder Leo Bongers, Gert Jan Steunenberg, Arnout Hopman, Aafelien Hendriks, mevrouw en meneer Dogger, voorzitter LPO Jan Kroes